Pozor - O nama

 • Pozor d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge je poduzeće osnovano 1992. godine , a od samog osnutka pa do danas nalazi se u 100%-tnom privatnom vlasništvu.

  Bavimo se marketingom, promidžbom i prezentacijom proizvoda i usluga na domaćem i stranom tržištu. Od samog osnivanja inzistiramo na kvaliteti proizvoda, efikasnom utrošku sirovina i vremena potrebnog za izradu i postizanje što većeg stupnja produktivnosti.

  Uvođenjem suvremene tehnologije i novih tehnoloških rješenja, održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima, razrađenom mrežom dobavljača, inzistiranjem na zaštiti i očuvanju okoliša te zbrinjavanju otpada, i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta podložnog dinamičnim promjenama.

 • Danas brojimo 35 stalno zaposlena radnika, te imamo na raspolaganju 200-tinjak studenata iz cijele Republike Hrvatske koje zapošljavamo kao promotore u provođenju promidžbenih akcija, sa zadaćom nadzora i kontrole apliciranja promotivnih materijala na njima dodijeljenoj lokaciji.

  Fleksibilnost u formiranju velikog broja terenskih timova, te laka i brza transformacija u više manjih ekipa pružaju nam mogućnost brze dostave i postave samih materijala, obilaska te uređenja izložbenih i prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

  Raspolažemo visokokvalitetnim strojevima – oprema za grafičko oblikovanje birana prema preferencijama struke, strojevi za digitalni tisak iz samog vrha svjetskih dostignuća u tom području, prateća oprema – dorada i konfekcioniranje koji su u skladu sa zahtjevima i potrebama samog proizvoda.


 • Cjelokupna tehnologija i tehnička oprema omogućuju vrhunske mogućnosti digitalnog tiska na različite materijale, uključujući tisak bijele boje.

  Raspolažemo vlastitim voznim parkom, koji nam omogućuje plasman proizvoda i usluga na teritoriju Republike Hrvatske, ali i u susjednim zemljama.

  Organizacijom timova, raspodjelom zadataka i vozila, u mogućnosti smo odraditi promidžbenu kampanju, ovisno o zahtjevima, na teritoriju cijele Republike Hrvatske, od Dubrovnika preko Istre i Kvarnera, sjeverozapadne regije, pa do Slavonije na samom istoku, u vremenskom roku od samo 3 dana.

  Dobar položaj na tržištu osiguran je stalnim praćenjem trendova u razvoju tehnologija izrade, održavanjem kvalitete proizvoda i usluga te konstantnim ulaganjem u opremu za proizvodnju i edukaciju djelatnika.


O nama


Image Image Image Image

Prijava na korisnički račun


Zaporka: